Internet

VEP Media is een professioneel en flexibel webdesignbureau. Met een team van creatieve en gemotiveerde collega’s ontwikkelen wij websites voor particulier en midden- en kleinbedrijf.
Dankzij onze uitgebreide kennis op zowel grafisch als technisch gebied hebben wij  een grote en tevreden klantenkring weten op te bouwen. Naast webdesign kunt u bij ons tevens terecht voor gerelateerde diensten als webhosting en domeinnaamregistraties, webmarketing en webapplicaties.

Wilt u graag meer weten over ons bedrijf en waarmee wij u van dienst kunnen zijn? Kijk dan rustig rond op onze website. Mocht u na het surfen door onze site, nog vragen of opmerkingen hebben, dan zien wij die graag tegemoet..
 

Webhosting

Webhosting is het huren van ruimte op een server, waarop uw website geplaatst kan worden. Bij VEP Media is dat goed geregeld.

VEP Media biedt complete all-in hosting pakketten met de nieuwste technieken op krachtige servers, en zorgen ervoor dat uw website 24 uur per dag bereikbaar is. Een hosting pakket is er al vanaf € 5,95 per maand.

Elk hosting pakket wordt geleverd met een uitgebreid online control panel, waarmee u zelf alle aspecten van uw hosting pakket kunt beheren. Verder is met een klik op de muis een van de 50 voor geïnstalleerde scripts te installeren

Home Internet